Județe vizitate: Alba, Arad, Arges, Bacau, Bihor, Braila, Brasov, Bucuresti + Ilfov, Cluj, Constanta, Dolj, Galati, Gorj, Harghita, Hunedoara, Iasi, Maramures, Mures, Olt, Prahova, Sibiu, Suceava, Timis, Tulcea, Valcea. https://www.judetevizitate.ro/1/1ro1/sol7/

Copiați textul de mai sus pentru a-l putea insera în diferite locuri de pe internet (într-un comentariu pe Facebook, de exemplu) pentru care nu puteți folosi opțiunile din pagina cu imaginea hărții.
Revenire la pagina hărții.

Ce puteți face cu această hartă utilizând butoanele din pagina anterioară, pagina cu harta județelor vizitate?

1. O puteți distribui pe profilul d-voastră, pe la unui al prieten, într-un grup, pe o pagina pe care o administrați etc.

2. O puteți trimite într-un mesaj privat folosind aplicația Messenger de pe mobil.

3. O puteți trimite într-un mesaj privat pe Facebook folosind al 3-lea buton dacă folosiți un sistem de tip desktop (laptop/ pc/ ...)..

4. Vă puteți seta imaginea hărții drept copertă de profil Facebook după ce o veți descărca, imaginea are dimensiunile potrivite pentru coperta de Facebook pentru mobil.

5. Puteți obține un text și un link referitor la hartă pe care îl puteți insera/trimite (de exemplu inserarea într-un comentariu pe Facebook) pentru cazurile În care operațiunile nu sunt posibile cu primele 3 butoane.

Revenire la pagina hărții.